Misafir
6,0994
5,3452
209,51
ÜYE GİRİŞİ

Manisa balığın farkına vardı

Manisalıların artık balığı tanımaya başladığını, çeşit, tazelik ve lezzet olarak balığın farkına vardığını söyleyen Mavi Beyaz Balıkçılık Efe Balık Evi’nin işletmecileri Ömer ve Nihat Durak, “En iyisini, en lezzetlisini sunuyoruz” dedi.

Manisa balığın farkına vardı

Manisalıların artık balığı tanımaya başladığını, çeşit, tazelik ve lezzet olarak balığın farkına vardığını söyleyen Mavi Beyaz Balıkçılık Efe Balık Evi’nin işletmecileri Ömer ve Nihat Durak, “En iyisini, en lezzetlisini sunuyoruz” dedi.

Tunay Aktaş

Balıkçılıkta büyük bir deneyime sahip olduklarını belirten, bu deneyimi lezzet ve güven olarak müşterilerine sunduklarını söyleyen Ömer Durak, “Çocukluğumuzdan beri balıkla ilgileniyoruz. Abim 20 senedir işin içerisinde. Tüm sektörlerde olduğu gibi balıkçılıkta da tecrübe çok önemli. Balığın lezzet oranı, tazeliği gibi püf noktaları baktığında anlaman lazım. Biz böyle bir tecrübeye sahibiz ve bundan en çok faydalanan da müşterilerimiz. Bizde her zaman balığın en güzel halini tadarlar. Şimdiye kadar hiçbir müşterimizden olumsuz yorum ve dönüş almadık”dedi.

“EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

En iyi balığı sunmak için çalıştıklarını belirten Ömer Durak, “Balıkları her gün taze olarak Buca balık halinden getiriyoruz. Her gün en güzel en taze balık anlayışını asla bozmuyoruz. Bütün tekneler yanaşır sabah, biz en son balık gelene kadar bekliyoruz. Çünkü daha iyisi, en iyisi gelir mi diyoruz”diye konuştu.  

“MALZEMELERİ GÜNLÜK DEĞİŞTİRİYORUZ”

Durak, “Pişirme ve evlere servisimiz de var. Izgara ve yağda pişirme yapıyoruz isteğe göre. Pişirme konusunda da çok titiziz. Kullanılan malzemeleri günlük olarak değiştiriyoruz. Balıkların temizlenmesinin üzerinde çok duruyoruz. 2-3 dakika temizleme istemi yapılan yerde biz 15 dakika zaman ayırıyoruz. Çünkü balığın asıl lezzetinin sağlanması için çok iyi temizlenmesi gerekiyor. Bizde müşterilerimiz için bunu yapıyoruz”ifadesini kullandı.

“AÇILIŞ KONUSUNDA MÜŞTERİLERİMİZ ISRAR ETTİ”

Ömer Durak, “Şuan palamudun tam sırası. Karadeniz palamudunun tam mevsimi, 10 gün sonra istersen yok. İnsanları balık konusunda bilgilendiriyoruz. Ne zaman hangi balık yenir, bunların uyarısını yapıyoruz. Bizim asıl amacımız müşterilerimizin güveni. Bugün ne yiyeyim diyecek bir ona göre balık vereceğiz. Mavi Beyaz Balıkçılık Efe Balık Evi’ni müşterilerimizin ısrarı üzerine kısa süre önce hayata geçirdik. Burayı açacağımız gün oğlum Efe doğdu ve buraya da onun ismini verdik” dedi.

MANİSALILAR BALIĞI TANIMAYA BAŞLADI

Manisalıların artık gerçek balık lezzetini tanımaya başladığını ifade ede Nihat Durak, “Manisa insanı artık balığı tanımaya başladı. Hem çeşit olarak hem de gerçekten taze balığı bilmeye başladı. Nereden alınır, kimden alınır çok iyi takip ediyor artık Manisalılar. Öncede kilosu ne kadardan ibaretti. Ama dediğimiz gibi artık Manisalılar balığın gerçek lezzetini biliyor. Sadece olan lezzetlerin değil, farklı lezzetleri insanlara sunmak için çalışıyoruz. Lezzetlerin peşindeyiz. Özel soslar ve pişirme teknikleriyle farklı lezzetler sunuyoruz”diye konuştu.

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

21°
Yarın:22°
Açık
Diğerleri Manisa Belediyesi Manisa Valiliği Celal Bayar Üniversitesi
Diğerleri Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM Anadolu Ajansı
Kurumlarımız Birey Dersanesi Özel Merkez ASML Manisa Manşet Gazetesi
Künye Yayın İlkeleri Kullanıcı Sözleşmesi Reklam İletişim