Misafir
4,5832
3,8826
107.717
159,5071
ÜYE GİRİŞİ

Lahmacunda yeni lezzet

Menekşe Restaurant’ın Yeni Mahalle’de bulunan şubesini işleten Hüseyin Yıldırım ve ortağı Ömer Bediroğlu, et kebap ürünlerinin yanı sıra farklı olarak verdikleri lahmacun hizmetiyle kısa sürede tercih edilir oldular.

 

 

Lahmacunda yeni lezzet

Menekşe Restaurant’ın Yeni Mahalle’de bulunan şubesini  işleten Hüseyin Yıldırım ve ortağı Ömer Bediroğlu, et kebap ürünlerinin yanı sıra farklı olarak verdikleri lahmacun hizmetiyle kısa sürede tercih edilir oldular.

HÜLYA KILINÇ

Manisa’da herkesin yakından tanıdığı Menekşe Et Restaurant’ın isim hakkını alarak yaklaşık 3 ay önce Yeni Mahalle Bahtiyar Tosunbaş  Caddesi üzerinde  faaliyete başlayan et ustası Hüseyin Yıldırım ve fırın ustası Ömer Bediroğlu, birleştirdikleri güçleri sayesinde sektörde emin adımlarla ilerliyor.

İşletme Ortağı Hüseyin Yıldırım, restoranda kullandıkları tüm ürünlerin Menekşe Et Restaurant’ın kendi çiftliğinde doğal koşullarda yetiştirdiği hayvanlardan elde edildiğini ve muhteşem lezzetinin bulunduğunu belirterek, et ürünlerinin  tamamının hazır geldiği, pişirerek müşterilere sunum yaptıklarını söyledi.

LAHMACUN YAPAN TEK ŞUBE

Yıldırım, Menekşe’nin diğer şubelerinden farklı olarak lahmacun da yaptıklarını belirterek “Biz ortağımla yıllardır gıda sektörünün içindeyiz. Ben et konusunda iyiyim, ortağım ise fırın ustası. İkimiz  işin her yönünü biliyor olmamız lezzeti ortaya çıkarıyor. Biz Menekşe’nin diğer şubelerinde yapılan kaşarlı köfte, pirzola, kuzu şiş, külbastı,  antrikot, bonfile çeşitlerinin hepsini yapıyoruz. Salata ürünlerimizin tamamını ücretsiz sunuyoruz. Farklı olarak lahmacun çeşidimiz bulunmakta. Lahmacunda iddialıyız Manisa’daki en lezzetli lahmacunu yapıyoruz diyebilirim. Müşterilerimizden de yoğun talep görüyor”dedi.

BABASININ KEBAP SALONUNDA BAŞLAMIŞ

Çocukluğundan bu yana gıda sektörünün içinde olduğunu anlatan Hüseyin Yıldırım, ilkokul yıllarında okul çıkışında babasının kebapçı dükkanında küçük işlere yardım ettiğini ve işin inceliklerini öğrendiğini belirterek, 18 yıl da kasap olarak çalıştığını söyledi. Babasıyla birlikte 1.5 yıl önce lahmacun salonu açtıklarını kaydeden Yıldırım, iş yoğunluğundan dolayı salonu devrettiklerini anlattı.

3 AYDA BÜYÜK BAŞARI

Etten iyi anladığını ve pişirilmesinden sunumuna kadar her aşamada nelerin yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini kaydeden Yıldırım, henüz 3 aydır faaliyet göstermelerine rağmen iyi bir müşteri potansiyelini yakaladıklarını dile getirdi.

 

Uzun yıllar yaptığı kasaplık mesleğinden keyif aldığını söyleyen Hüseyin Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Daha sonra insanların doyduğunu görmenin bana daha fazla mutluluk verdiğini fark ettim. Bu yüzden restoran işletmeciliği yapmaya başladım. Aldığım bu kararın sonuçlarından çok memnunum. Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimize paket servis yapıyoruz mesafe gözetmeksizin.”

 

 

 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    1 2 3 R 5 6 7 8 9
    21°
    Yarın:22°
    Açık
    Diğerleri Manisa Belediyesi Manisa Valiliği Celal Bayar Üniversitesi
    Diğerleri Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM Anadolu Ajansı
    Kurumlarımız Birey Dersanesi Özel Merkez ASML Manisa Manşet Gazetesi
    Künye Yayın İlkeleri Kullanıcı Sözleşmesi Reklam İletişim