Misafir
4,5832
3,8826
107.717
159,5071
ÜYE GİRİŞİ

Çiftlikten sofraya gerçek lezzet

Manisa Babadan Cağ+Kebap Plus’un sahibi Salih Gülakman, çiftlikten sofraya gerçek et lezzeti sunduklarını ve müşterilerinin çok şanslı olduğunu söyledi.

Manisa Babadan Cağ+Kebap Plus’un sahibi Salih Gülakman, çiftlikten sofraya gerçek et lezzeti sunduklarını ve müşterilerinin çok şanslı olduğunu söyledi.

TUNAY AKTAŞ

Hayvancılık sektöründeki uzun yıllık tecrübelerini hizmet sektörüne taşıdıklarını ve kendi ürünlerini müşterilerine sunduklarını belirten Babadan Cağ+Kebap Plus sahiplerinden Salih Gülakman, “Ortağım Hasan Özbay ile birlikte Akbay Et olarak 2011 yılından bu yana toptan karkas et satışı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında kendi ürünlerimizi kendimize ait restoranda müşterilerime ulaştırmak için Babadan Cağ+Kebap Plus’ı bünyemize aldık. Etimizin kalitesine çok güveniyoruz ve bunu burada restoranda insanlarla buluşturuyoruz.  Etlerimiz hijyenik ve İslami kurallara uygundur. Bu konuda çok titiziz. Bizim misyonumuzda  yemediğimizi yedirmiyoruz” dedi.

“BAŞINDAN SONUNA PLANLI ÜRETİM”

Üretimin bütün aşamalarının kendileri tarafında gerçekleştirildiğini vurgulayan Gülakman, “Ahmetli’de bulunan çiftliğimizde büyük ve küçükbaş hayvanlar yetiştiriyoruz. Çiftlikte yetiştirdiğimiz hayvanları için besinin yüzde 70’ini Manisa’daki kendi arazilerimizden sağlıyoruz. Daha iyi nasıl beslenir, etin daha lezzetli olmasını hangi ürünlerle sağlayabiliriz gibi konuları düşünüyoruz. Hayvanların hangi besinleri ve bitkileri tükettiği etin kalitesini ve lezzetini etkiliyor. En başından sonuna kadar planlı bir üretim gerçekleştiriyoruz. Tarladan çiftliğe, çiftlikte sofraya”diye konuştu.

“TESİSİN YAKINLIĞI AVANTAJ SAĞLIYOR”

Gülakman, “Kesimi çiftlikte yapıyoruz ve bu etleri 24 soğuk hava depolarında dinlendiriyoruz. Ondan sonra buraya getiriyoruz. Burada Cağ ustası eti marine eder. 24 saatte marine şekilde kalır. Ve ondan sonra da muazzam bir lezzet olan Cağ Kebabını müşterilerimize sunarız. Yani eti tam olması gerektiği zamanda olması gerektiği gibi kullanıyoruz. Tesisin yakınlığı bize avantaj sağlıyor”dedi.

KEBAP VE YÖRESEL LEZZETLER

Müşterilerin restoranda bulacakları lezzetleri sıralayan Gülakman, şöyle devam etti “Babadan Cağ+Kebap Plus’ta cağ kebabı ana menümüz. Onun yanında yine Adana ve Urfa kebapları çok güzel. Kella paça ve mercimek çorbası. Yöresel olarak ayran aşı. Bunları kesinlikle tavsiye ediyorum. Kelle paçanın ayrı bir özelliği var. Ayrı bir lezzet. Yine kasap ızgara köfte mükemmel. Yöresel lezzetlere yer veriyoruz. Tatlılardan Erzurum yöresine ait kadayıf dolması ve Denizli yöresine ait kabak tatlısı var. Özel isteklere de cevap verebiliyoruz. Toplantı odalarıyla gruplar halinde insanları ağırlayabiliyoruz. Özel günlerde özel masalar hazırlıyoruz. Doğum günü, evlilik teklifi, yıl dönümleri gibi insanların önemli anlarına destek oluyoruz.”

“BİZİM MÜŞTERİLERİMİZ ÇOK ŞANSLI”

“Et bizim asıl işimiz” diyerek sektördeki deneyiminin altını çizen  Gülakman “Çocukluğumdan beri hayvancılığın içindeyim. Babadan Cağ+Kebap Plus’la işi daha üst seviyeye çıkarmış olduk. Bu sektörde en başından en sonuna kadar işin içinde oluyoruz. Çiftlikten sofraya sloganını tamamen uyguluyoruz. Sözde değil özde yapıyoruz. Bunun tüketiciye de kalite, fiyat ve hijyen olarak avantajları var. Gerçek bir et lezzetine burada ulaşabiliyorlar. Bizim müşterilerimiz çok şanslı”diye konuştu.

 

 

 

 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    1 2 3 R 5 6 7 8 9
    21°
    Yarın:22°
    Açık
    Diğerleri Manisa Belediyesi Manisa Valiliği Celal Bayar Üniversitesi
    Diğerleri Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM Anadolu Ajansı
    Kurumlarımız Birey Dersanesi Özel Merkez ASML Manisa Manşet Gazetesi
    Künye Yayın İlkeleri Kullanıcı Sözleşmesi Reklam İletişim